10 % studierabat på elektronik fra Evermart.dk

10 % studierabat på elektronik fra Evermart.dk

Evermart.dk er en online forhandler af elektronik og gadgets. Hos Evermart.dk elsker de elektronik, og du finder derfor også et meget stort udvalg af varer på deres hjemmeside.


Uanset hvilket udstyr du måtte mangle, så kan Evermart.dk bestemt hjælpe dig videre i din søgen.Hvis du ikke er på jagt efter noget bestemt, er det selvfølgelig fuldstændig gratis blot at snuse lidt til onlineshoppens indhold. Skulle du dog alligevel blive fristet af nogle smarte gadgets, så har vi en god rabat fra Evermart.dk klar til dig!


Få studierabat med en smart rabatkode!
Som studerende sætter man typisk pris på en god studierabat - særligt når det kommer til elektronik, da dette kan blive en dyr udgift i længden. Evermart.dk giver dig den rabat, du har brug for, når det kommer til elektronik. Hjemmesiden er ejet og drevet af studerende, der netop ved, hvad en god studierabat betyder. De vil derfor gerne give 10 % studierabat på hele shoppen - undtagen Mini PC’er. Du skal blot bruge rabatkoden “Studenterguiden10” ved kassen, og wupti - så har du sparet lidt på dine nye gadgets.


Kæmpestort udvalg af varer
Skal du bruge et HDMI kabel, tilbehør til din Mac computer, MicroSD kort eller et nyt trådløst tastatur? Så er Evermart.dk altså stedet for dig. Hjemmesiden er desuden Danmarks største forhandler af GoPro udstyr, hvis du interesserer dig for dette! Hvis du derimod er en vaske ægte gamer, så har Evermart.dk også et rigtig godt udvalg af gamer udstyr på deres hjemmeside.


God og hurtig service
Evermart.dk sætter stor pris på at give deres kunder en rigtig god service, og det kan bestemt mærkes, når du shopper på hjemmesiden.
Når du bestiller hos Evermart.dk, får du dag til dag levering på din ordre. Dag til dag levering kan du få, hvis du bestiller frem til klokken 19.30. Hvis det skulle ske, at du ikke modtager din ordre dagen efter som lovet, så får du en rabatkode på 15 %! Yderligere sørger Evermart.dk altid for, at din ordre er helt gratis at modtage. Du får nemlig gratis fragt - uanset hvilken størrelse ordre, du laver.


Læs mere om Evermart.dk på deres hjemmeside. Der er altid hjælp at hente, hvis du får brug for det - både telefonisk og via e mail.

Få 10 % studierabat på Evermart.dk her

Udbyder
Evermart.dk