Byguide til


Århus er i sandheden smilets -og studenternes by. Koncentrationen af studerende i forhold indbyggertallet er Danmarks højeste (12%), hvilket er med til at gøre Århus til en rigtig god studieby, da meget er tilpasset den høje koncentration af studerende. Nyd de lækre caféer og lounges på Åboulevarden, tag ned til vandet og naturen ved Marselisborg, udnyt de mange uddannelsestilbud, og bliv glad af den store venlighed, der er i byen blandet med Århus' storbyssteming.

Byen er dog også stor nok til, at det kan være rart, at få et overblik over byens muligheder som ny tilflytter, eller ny inspiration som områdekendt Århusianer. For selvom der er lidt mindre fælder i Århus ift. f.eks. København, så finder du stadig dårlige frisører og restaurationer, hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen. Her får du den direkte genvej til de gode steder for dig som er ung eller studerende.

Du finder også kategorier, som Sport & Fritid, hvor vi har listet sportsklubber og lidt mere sunde/givende fritidsbeskæftigelser som fodbold, sejling og lignende. Her er der ofte en bedre chance for at få sunde bekendtskaber og trænet sin fysik og sit sind ift. på byens barer og restauranter. Så snyd ikke dig selv for denne del af byguiden.


Vælg venligst en kategori

Århus' byguide

Her i Århus' byguide finder du de bedste restauranter, natklubber, barer, caféer, take-away steder i Århus.

Du kan sortere stederne efter navn, ølpris, vores bedømmelse af stederne m.m. Om stederne kan du læse en generel beskrivelse, finde åbningstider, priser, menukort, link til stedernes website, kontaktinformationer og vejviser til stedet.

I byguiden til Århus finder du også guides til byens butikker, uddannelses institutioner, kultur og underholdning, virksomheder, sport og fritid, frisører, køreskoler, højskoler, organisationer i Århus samt til steder, hvor der er fokus på din sundhed og wellness i Århus

Har du rettelser eller tilføjelser til byguiden er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller e-mail: salg@studenterguiden.dk.