USG – studenteridræt - 50%

USG – studenteridræt - 50%

Få energi til hjernen med sport til spotpriser – 50 % rabat!

Hos USG er holdningen at hjernen skal have benzin for at kunne fungere optimalt - og den benzin fås fra idrætten. Derfor arbejder foreningen, der i øvrigt er non-profit, for at holde priserne så langt nede som muligt, så studerende kan have råd til den træning, der er så vigtig for velvære og studieaktivitet.


Fra 17. december starter USG for tilmeldingen til næste semester – og her får du altså 50 % rabat.  Sæsonen løber helt til slut april 2013, så der er masser af billig træning at få glæde af!


Skynd dig! - for der er begrænsede pladser på holdene.


Klik ind på www.usg.dk nu for at se nærmere på det gode tilbud.


 


Der findes mange forskellige sportsgrene hos USG. Alt fra kajak, klatring og mountainbike til ballet, pilates og svømning, og på mange forskellige niveauer. Fokus er på at kunne deltage lige netop på det niveau hvor du er, i den pågældende sportsgren, så du bliver udfordret og underholdt og får maksimalt udbytte.


Kvaliteten af træningen er i fokus, og derfor er det også stedet hvor du som menigt medlem kan komme med dine idéer og ønsker til både træningen og til forskellige tiltag i selve foreningen.


I USG hersker en fællesskabsånd af den gamle skole, og man opfordrer ligefrem til sociale arrangementer medlemmerne imellem. Derfor er en fælles holdmiddag også en del af pakken, og i flere sportsgrene er der fælles-træninger på tværs af niveauer. Så træning i USG kan også bruges til at styrke dit netværk og dine personlige relationer.

Bestil USG – studenteridræt - 50% her

Udbyder

Kategori
Sport og Fritid

Rabatten udløber den
2013-04-30