Tips til forkælelse på budget

Tips til forkælelse på budget

Har du brug for gode råd og tips til, hvordan du kan forkæle dig selv med lækre gaver til dig selv, på budget? Vi har nogle gode bud til dig.

Køb billige, men lækre smykker

På et SU-budget kan det være svært at finde råderum til nye smykker og tøj midt på måneden, inden du skal til fredagsbar eller fest med studiekammeraterne. Du kan nemt pifte din gamle kjole eller top op, med nogle nye smykker eller en ny taske, uden at du bliver ruineret. Du kan nemlig finde et stort udvalg af moderigtige smykker og accessories, som ikke koster alverden, hos det danske mærke Pieces. Helt perfekt til studiebudgettet.

Smuk hud er lig med velvære

At skulle ud og investere i nye hudplejeprodukter kan nogle gange blive en dyr fornøjelse – specielt hvis du har udset dig nogle specifikke produkter. Hvis du anvender hudplejeprodukter i din daglige rutine, vil du opleve en smuk og ensartet hud, hvilket uden tvivl vil gøre dig mere tilpas og glad for dig selv. Hos makeover-styling.dk kan du se et stort udvalg af skønhedsprodukter og blive inspireret i skønhed til kvinder.

Husk at tage tid til dig selv

Det er vigtigt, at når du i en stresset tid, måske eksamensperioden, husker at passe på – og ikke mindst forkæle dig selv. Det kan være småting, som kan give dig mere overskud i hverdagen såsom en gåtur langs vandet, eller en træning som giver dig et ekstra skud energi til at kunne klare dig igennem den hårde eksamenstid. Det kan også være den tid du har for dig selv, når du renser og plejer din hud. Forslagene er billige og de vil hjælpe dig til at føle større velvære og overskud i en travl hverdag.