Tag til udlandet og lær sproget

Tag til udlandet og lær sproget

Er du typen, som elsker at rejse ud i verden for at opleve nye og spændende kulturer? Så kan en sprogrejse være en god idé for dig. På en sprogrejse vil du ikke alene blive bedre rustet til at tale et fremmedsprog, men det vil også give dig gode oplevelser og måske nye venskaber med i bagagen.

 

Fordele ved en sprogrejse

Der er utrolig mange fordele at hente ved at tage på en sprogrejse. For det første kommer du til at modtage intensiv sprogundervisning i en af de bedste internationale skoler i det pågældende land. Dette vil forbedre dine sproglige kundskaber markant, da du har nemmere ved at lære et fremmedsprog i det land, hvor det tales.

Du får altså en hands-on erfaring med sproget, da du tvinges til at bruge det fremmedsprog, du er ved at lære. På den måde får du virkelig fremmedsproget ind under huden, og det vil gavne dig meget i fremtiden, hvis du skal studere videre, eller når du skal søge job enten i Danmark eller i udlandet. 

På en sprogrejse får du også muligheden for at kombinere læring med rejse, da du kommer til at opleve landet på en anderledes måde, end bare ved at tage på en ferie. På stort set alle sprogrejser er der arrangeret spændende guidet udflugter, hvor du kommer ud og se de vigtigste historiske seværdigheder i landet. Her får du virkelig mulighed for at nyde dit ophold og lære landets kultur og historie at kende på den bedste vis.  

En anden fordel ved sprogrejser er også, at du kommer til at møde og lære en masse nye mennesker at kende, som både kan være folk fra det pågældende land samt internationale elever fra andre steder i verden. På den måde kan du få stiftet nye og vedvarende bekendtskaber, hvilket kan give dig rigtig meget på det personlige plan, idet du forbedrer dine sociale evner og lærer at være tolerant overfor andre kulturer.

Alt i alt vil en sprogrejse give dig rigtig mange fordele med i bagagen. Du vil også komme til at lære dig selv bedre at kende som person, da en sprogrejse kan være en mulighed for dig at se dine chancer an og tænke over, hvad du vil i fremtiden. Derudover vil du blive garanteret en oplevelse for livet.

 

Hvordan er en sprogrejse struktureret?

Du kan tage på en sprogrejse enten i din sommerferie eller i dit sabbatår. Du kan selv skræddersye din sprogrejse, så du kan komme på et kortere eller længere ophold, alt efter dit behov. Du kan også vælge mellem mange spændende destinationer at rejse til, da der tilbydes sprogrejser til rigtig mange steder i verden.

Der stilles ingen krav til dine kundskaber i det pågældende fremmedsprog, da du inden afrejsen vil blive sprogtestet med det formål at tilrettelægge hele den undervisning, du vil modtage i udlandet. På den måde kan du være sikker på, at du vil komme på det hold, som passer til dit faglige niveau.

Du vil blive sat sammen med andre elever fra hele verden, da den sprogskole du kommer på, typisk vil være en højt kvalificeret international skole. Oftest kan du selv vælge mellem at bo hos en værtsfamilie i udlandet eller på et kollegium på skolen. Der vil være rigelig med muligheder for at komme til at lære dine medstuderende bedre at kende gennem fælles aktiviteter og arrangementer under hele opholdet. 

Hvis du vil på en sprogrejse, kan du læse mere om det på www.eurostudy.dk