Suveræne sovesofaer til studerende

Har du styr på din seng og sovepladsen i din studiebolig? Hos BoShop kan de studerende få hjælp med indretning af studiebolig med f.eks. sovesofaer. Sovesofaen er det helt ideelle møbel til din studiebolig, når både økonomien og pladsen er trang.

Sovesofaen - en kombination af sofa og seng
Det er slut med at have tyndslidte madrasser på din studiebolig/kollegieværelse, madrasser som mange andre måske har brugt og sovet på før dig. Tiden er en anden nu. Vi vil gerne have vores helt egen seng eller sovesofa at sove på.

Ved studiestart kan budgettet og pladsen i en studiebolig godt være lille. Det kan være, at du har mange udgifter til bøger og studiematerialer og det kan være, at studieboligen eller kollegieværelset er lidt mindre end du regnede med. Det har man hos BoShop gjort noget ved, idet der nu forhandler smarte sovesofaer til studieboligen og i et prisleje, hvor de fleste økonomisk kan være med. De fysiske mål på en stor del af sovesofaerne er skræddersyet til at passe ind i de få kvadratmeter, som en studiebolig oftest har.

Det, som gør en sovesofa så ideel for dig som studerende, er, at du kan bruge sovesofaen som sofa i dagtimerne og som seng om natten. Det er derfor en rigtig god ide at anskaffe sig en sovesofa, så du kan få den nødvendige søvn mellem studietimerne, eksamenslæsning og besøg på fredagsbarerne.

Oversigt over 3 suveræne sovesofaer
Som studerende har man store forventninger til studiet. Samtidigt med studieperioden, vil man også gerne have den helt rigtige laptop, mobil, en trendy livsstil og gerne lidt luksus i hverdagen. Ved køb af en sovesofa fra BoShop som du kan bruge som sofa og slå ud til en sengeplads på et øjeblik, kan du samtidigt have råd til det sociale studieliv. Prismæssigt starter sovesofaerne fra cirka kr. 5000,00, som er en pris, hvor de fleste studerende godt kan være med. Måske kan en hjælpende hånd fra ens forældre være godt givet ud.

Søvn og komfortabel hvile er en rigtig god investering, så du er helt frisk, oplagt og veludhvilet til dit studie. De nutidige sovesofaer er ikke længere bare noget, som ligner en billig briks eller noget som skal gemmes væk i et lille gæsteværelse. Sovesofaer er derimod af høj kvalitet med et design, hvor der er lagt vægt på smukke detaljer og smarte funktioner, så du på få minutter kan forvandle din sofa til en seng. Det som også kendetegner de nye sofasofaer er, at en del af dem til forveksling ligner almindelige sofaer.

Man kan med det blotte øje ikke se, at det er en sovesofa. Det er alt sammen med til at gøre, at en moderne dobbelt fungerende sovesofa giver dig fornemmelsen af en smart velindrettet studiebolig.
SU'en kan godt være trang for dig som studerende og det kan tit være svært at få råd til det hele. Derfor har vi her samlet en oversigt over 3 flotte og praktiske sovesofaer i forskellige prisklasser, som er perfekte til dig som studerende. Sovesofaerne er fra det anerkendte og danske firma Innovation, som har designet og lavet sovesofaer i en årrække.

Vi har gjort det let for dig her på Studenterguiden.dk, hvor du kan klikke direkte på linket under de enkelte sovesofaer for at læse mere om dem.

Den prisfornuftige: Splitback-sovesofaen
Den første sovesofa, som du kan se på billedet, hedder Splitback. Det er den billigste af de tre sovesofaer, som vises her. Sovesofaen er med dens klassiske elegance kombineret med dens multifunktionelle funktioner manges foretrukne valg, når det kommer til at vælge sovesofa. En cool sovesofa fra BoShop.dk med virkelig god sidde- og liggekomfort, som tiltaler os her på Studenterguiden.dk. Sovesofaen fås i 6 standardfarver til hurtig levering. Hvis du ønsker det, kan du også købe den i mange andre farver, dog med længere leveringstid.
Find Splitback-sovesofaen her.

Den luksuriøse: Trym-sovesofaen
Den anden sovesofa, som vi viser her på Studenterguiden, hedder Trym og denne sovesofa kan hurtigt omdannes til en soveplads med masser af plads til at brede sig på.
Find Trym-sovesofaen her.

Den overdådige: Idun-sovesofaen
Den tredje sovesofa, som vi har valgt at fortælle om, er en sovesofa, som vi her på Studenterguiden.dk synes virkelig godt om, nemlig Idun-sovesofaen. Den er godt nok lidt dyrere end de to andre sovesofaer. Men vi synes, at den til forveksling ligner en lækker moderne sofa, som du kan se i de attraktive boligmagasiner - og hvem ønsker ikke at have et studieliv på 1. klasse?
Find Idun-sovesofaen her

Mere inspiration til din studiebolig
En studerende skal træffe mange valg i studietiden. Nogle af valgene er bl.a. at beslutte, hvor du skal bo og hvilke møbler, du skal omgive dig med. Vi håber, at du her på Studenterguiden.dk er blevet inspireret til, hvordan du får mest af ud af din plads i din studiebolig med sovesofaerne fra BoShop. Hvis du vil se mere, kan du kan blive inspireret af de mange flotte og praktiske sovesofaer på BoShops hjemmeside.