Spar penge som studerende ved billige klip

Spar penge som studerende ved billige klip

Som studerende skal der være råd til at få klippet sit hår, få en flot frisure eller ny hårfarve hos frisøren. Bapoon.dk har lavet en guide til dig om, hvordan du finder de billigste frisørpriser samt nogle af de bedste frisørsaloner. Samtidig giver vi dig gode tips, når du skal finde billige frisørsaloner. På Bapoon.dk finder du nogle af landets bedste frisører, som altid står klar til at klippe dig, når dit hår trænger til at shines op og gøres lækker til billige penge. Bapoon.dk hjælper dig med at finde en frisør i de populære studiebyer Aarhus, København, Odense og Aalborg samt mange andre. Du kan få inspiration til nye frisurer, guide til hårplejning, håropsætning, hårprodukter og meget mere på Bapoons blog.

Sådan finder du de billigste frisørpriser

Har du tit brug for at finde frisørsaloner, der udbyder de billigste frisørbehandlinger og frisørpriser? Bapoon.dk løser problemet for dig og giver gode tips og guide til, hvordan du finder dem!

  1. 1.     Inden du går i gang med at finde billigere frisører og frisørbehandlinger, er det en god idé at gøre op med dig selv, hvilken pris du ca. er villig til at betale. Dette er en god idé, da du hurtigt kan frasortere de dyre frisører du finder i din søgning.
  1. 2.     For at spare penge på frisørklip, er det langt billigere at benytte sig af elevklip i de saloner, der har frisørelever ansat. I de saloner, der tilbyder elevklip, kan du ca. spare 50 % på dine behandlinger, hvor behandlingerne tager lidt længere tid end hos en udlært frisør.
  1. 3.     De laveste frisørpriser finder du hos landets frisørskoler. Ved at stille dig til rådighed som frisørelevernes hårmodel, kan du spare op til 33 % af den samlede frisørregning. Du skal blot huske, at du her er en del af undervisningssituationen og derfor har du ingen indflydelse på behandlingen.
  1. 4.     Er du frisk på at få den nyeste frisure, nyeste hårfarve og andre nye hårtrends og frisørbehandlinger helt gratis før alle andre? Så er det med at tage chancen og kontakte en uddannet frisør om at blive salonens faste hårmodel. Frisørsaloner er meget interesseret, i at have hårmodeller tilkoblet deres salon, når de skal prøve de nyeste trends og teknikker af.
  1. 5.     Nogle frisørsaloner tilbyder i specielle tidsrum billigere frisørbehandlinger på bl.a. frisørklip. Husk at undersøge dette på forhånd, inden du booker en tid hos frisøren.
  1. 6.     I nogle områder i byerne, er det billigere at få klippet sine slidte hårlokker i frisørsalonerne end i andre byers områder.

God fornøjelse med at finde de billigste frisørpriser ved hjælp af de 6 tips, vi har givet dig!

På Bapoon.dk finder du frisørsaloner, som udbyder billige behandlinger på klip og tilbyder SU-venlige frisørpriser samt tilbud og rabatter. Du kan læse info om de saloner, der fx tilbyder 10 % på deres behandlinger og meget mere.

Booking af SU-venlige og billige klip lige ved hånden

Med hjælp fra Bapoon.dk kan du nemt, hurtigt og enkelt booke din næste frisørtid online og via din smartphone med APP’en Bapoon.dk. På Bapoon.dk finder du frisører, hvor det er muligt for dig at få SU-venlige og billige klip. Dette giver dig et hurtigt overblik over frisører i dit område, hvor alle ledige tider er samlet til dig på ét sted. Det er gratis for dig at booke din frisørtid online hos Bapoon.dk – nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Gratis gave til ALLE som booker online 

Som noget specielt giver Bapoon.dk dig nu mulighed for at modtage en gratis gave, når du booker dit frisørbesøg online på frisørportalen Bapoon.dk. Gaven du modtager, er til en værdi af 49,-. Du får 10 stk. hårelastikker fra The O, som ikke er traditionelle hårelastikker! The O hårelstikkerne er behagelige, sidder stabilt, glider nemt igennem håret uden at ugle og er meget holdbare. Gaven sendes automatisk hjem i din postkasse og er 100 % gratis – derfor er det vigtigt, at du udfylder din adresse og telefonnummer, under din bruger på Bapoon.dk.