Spar op til 50 % på skønhedsprodukter fra Magasin.dk

Spar op til 50 % på skønhedsprodukter fra Magasin.dk

Magasin er for alvor kommet i sommerstemning og tilbyder nu op til 50 % rabat på udvalgte skønhedsprodukter, herunder dufte, makeup, ansigts- og kropspleje samt gaveæsker.

Magasin giver dig rig mulighed for at forsøde hverdagen med luksuriøse skønhedsprodukter. Magasin har det hele inden for kategorien skønhedsprodukter og udvalget omfatter danske og internationale brands som M-A-C, Bobbi Brown, Kiehl´s, Clinique, Lancome, Yves Saint Laurent osv. Hvad enten du står og mangler en skøn sommerduft eller ønsker at forkæle din hud med en lækker ansigtsmaske som disse, så finder du det hos Magasin.

Er du i tvivl om, hvilket mærke du ønsker, og hvilken hudtype du har, kan du læse mere på sitet eller besøge det enkelte mærke i en af deres forretninger, og høre om de mange muligheder.

Er du vild med gode tilbud?

Hos Magasin er det også muligt at lave gode handler indenfor kategorier som bolig og indretning, dametøj, børnetøj samt herretøj.

Besøg www.magasin.dk allerede i dag og gør et godt kup. Du får altid billig fragt, hurtig levering og 30 dages fuld returret. Du kan både bytte dine varer online og i alle deres forretninger.

Det kan altid betale sig at tage et kig forbi Magasin!