Spar op til 50 % hos Rosemunde.dk

Rosemunde.dk har nu startet deres store sommerudsalg, hvor du kan spare op til 50 % på en masse lækre produkter. Kig forbi og gør et godt kup!

Rosemunde er er en dansk producent af modetøj, der designer casual og feminint tøj til kvinder i alle aldre. Rosemunde blev stiftet af Katrine Hannibal, som præsenterede den første kollektion for offentligheden i 2004.

Med Rosemunds kollektion hører lækre cardigans, T-shirts, blondetoppe, kjoler, nederdele, skjorter osv. til. De elegante blondetoppe er det ultimative feminine budskab af alle og tilmed deres specialitet. Den søde blonde er efterhånden blevet synonym med Rosemunde.

Rosemunde – perfekt hverdagslukses

Tøj fra Rosemunde er et særdeles godt supplement til hverdagsgarderoben, da Rosemunde altid kan designes på kryds og tværs med tøj fra andre brands. Alt tøjet er ligeledes i fantastiske kvaliteter og farver, som giver en følelse af luksus hver eneste dag.

Køb nemt og bekvemt hos Rosemunde allerede i dag og gør et god handel. Du får altid hurtig og fragtfri levering ved køb over 600,- samt 14 dages fuld returret.

Tilmed dig Rosmundes nyhedsbrev og spar penge på dit køb

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Rosmunde får du 75,- rabat på dit første køb.