Sabbatår i udlandet

Sabbatår i udlandet

Er du i gang med en ungdomsuddannelse? Færdig til sommer? Allerede student? Hvad nu?

Du er måske en af de mange unge, som har valgt at tage et sabbatår, men er i tvivl om, hvad du egentlig har lyst til? Studenterguiden har heldigvis svaret! Brug dit sabbatår i udlandet og bliv en masse uforglemmelige oplevelser rigere. Husk på, at dine sabbatår mellem din ungdomsuddannelse og videregående uddannelse aldrig kommer igen. Det er derfor nu, du har mulighed for at opleve verden, bryde grænser, udvikle dig selv og dit syn på verden, få venner for livet og lære at står på egne ben.

Hvor? Hvornår? Antal dage?

Mange unge vælger i dag at opleve verden enten i form af adventure, rundrejser, backpacker rejser, højskoleophold, frivilligt arbejde i udlandet, eller som Volontør. Uanset hvad du vælger, vil et sabbatår i udlandet med garanti blive en af de bedste oplevelser i dit i liv.

Er du i tvivl om, hvor du skal hen, gør Stjernegaard-Rejser.dk sig umage med at udvikle og sammensætte spændende rejser til en lang række destinationer i verden, tilpasset dine ønsker og behov. En rejse med Stjernegaard Rejser er en helt unik oplevelse for alle med lyst til at opleve, udforske, lære og at have det sjovt. Stjernegaard Rejser arrangerer både individuelle rejser og rundrejser med ekspertrejseledere, alt efter om du ønsker at rejse på egen hånd eller i fællesskab med andre. Skal rejsen indeholde trekking, rafting, klatring, rundrejse til naturskønne områder osv. så hjælper Stjernegaard Rejser dig også med at få disse ønsker realiseret.   

Lyder det som noget for dig?

Alt du skal gøre, er blot at ringe og få et tilbud på en rejse, som passer helt til dine ønsker. 

Et forløb kunne være:

  1. En telefonsamtale, hvor ønsker, drømme og ideer bliver indfriet
  2. Et møde hvor ideer og ønsker bliver diskuterer og gennemgået
  3. Konkret tilbud udarbejdes
  4. Diskussion af tilbud hvorefter der laves tilretninger samt revideringer af tilbuddet
  5. Det videre forløb aftales afhængig af rejsens form og antal deltagere

Kontakt

Salgschef, Stine Sørensen på ss@stjernegaard.dk

Produktchef, Stine Meinertsen på sm@stjernegaard.dk

 

Få yderligere inspiration her: Spændende studierejser