Sådan køber du dit slik online og sparer penge

Som studerende er det med at spare så mange penge som muligt, da økonomien sjældent rækker særlig langt. Dette betyder at hvis man som studerende ønsker, at spise andet en havregrød, så skal man tænkte over sin økonomi. Når det kommer til køb af slik, så er det sjældent her de studerende sparer penge, og impulskøb står ofte for størstedelen af de studerendes slikindkøb. I dette indlæg skal vi se på, hvordan du med hjælp fra DagligvarerNettet, kan købe slik online til de billigste priser og herved spise din slik med god samvittighed.

Når du køber slik skal dette gøres online, hvor du får de bedste priser og det største udvalg. Priserne på slik online er ofte 15-20% billigere, end hvad du finder i dine lokale dagligvarebutikker. Herudover undgår du impulskøb og en konto som har røde tal midt på måneden. Når du har taget valgt om, at dit næste slikindkøb skal gøres online, så har vi indsamlet en række tips du skal følge. Når du køber slik online skal du..

1) Købe i store mængder og få endnu billige priser

2) Planlægge din slikindkøb ud i fremtiden

3) Købe slik fra udsalgssektionerne

4) Købe slik som ikke er populært /no-brands

5) Købe slik som ikke er i sæson

6) Blande slikken i forskellige typer

7) Prøv nye slikvarianter

Priserne på slikken er ofte billigere online, da de online slikbutikker ikke er nødsaget til at betale samme huslejer, som de fysiske dagligvarebutikker. De kan nemlig placere deres lager udenfor byområderne, og på denne måde spare den dyre husleje. Herudover betaler du ikke den løn, som kassedamerne skal have i dit lokale supermarked, da der skal mindre pakkemedarbejdere til, at pakke din slik.

Markedet for slik og andre dagligvarer online er vokset i Danmark, og man ser flere og flere slik- og dagligvarebutikker i Danmark, som sælger og fragter til danske hjem. Selve markedet for dagligvarer på nettet voksede i 2014 med 7%, hvilket er den hidtil største stigning for feltet.