Sådan kan du opleve verden for billige penge

Som studerende kan det godt være svært at få råd til at rejse. Dog kan du hjælpe dig selv godt på vej ved at vælge en billigere rejseform. Læs mere herunder.

Tag med på en bustur – det er typisk ikke så dyrt

Busture er typisk ikke særlige dyre at komme med på. Den helt store fordel ved denne rejseform er, at du får oplevet en masse i og med, at du sidder i en bus med vinduer og ikke i et fly, der kun har udsigt til blå himmel og skyer.

Et af de bedre busselskaber er Centrum Turist. Der kan du tit og ofte finde gode tilbud på rejser til bl.a. Sverige og Tyskland.

Backpacker rejser er meget billige, hvis du er villig til at gå på kompromis

En god måde at opleve verden på er i form af backpackerrejser. Som backpacker rejser du typisk med tog og bus, hvilket er billigt i forhold til fly og lignende. Derudover bor du også på billige vandrehjem, men det er vigtigt at huske på, at du ikke rejser for at sove på dyre hoteller, men for at opleve verden.

Tag et sommerferiejob på et krydstogt eller lignende

Hvis der er mulighed for det, så er det med at gribe chancen for at få et sommerferiejob på et krydstogt. På den måde kan du tjene penge samtidig med, at du oplever verden fra første paket!