Sådan får du den perfekte studenterkørsel

Er du så heldig, at du inden længe skal på studenterkørsel? Der er ingen tvivl om, at studenterkørsler er noget af det absolut fedeste du kan opleve i dit liv! Det er uhyre sjovt og den perfekte afslutning på nogle gode år med dine klassekammerater.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får den perfekte studenterkørsel. Der skal ikke så meget til for at gøre den god, men disse tips og tricks er alligevel værd at se lidt nærmere på.

Vigtigst af alt: En super fed playlist!

En studenterkørsel uden lækkert musik er bare ikke en rigtig studenterkørsel. Derfor er det meget vigtigt, at I sørger for at lave en super fed playlist med en masse godt musik og alle de gode gamle klassikere som I kan synge med på.

I kan med fordel lave playlisten i spotify, da det gør det nemt for alle at tilføje deres yndlingsnummer til listen. Derudover fungerer spotify også rigtig godt som streamingtjeneste, når I er på farten!

Find et godt og anerkendt firma til at køre jer rundt

Studenterkørsel går ud på at blive kørt rundt fra hus til hus i en lastbil. I den forbindelse skal I som klasse også bruge lidt tid på at finde et godt firma, der kan køre jer.

Når I skal vælge firma, er det en god ide at bruge lidt tid på at finde nogle forskellige tilbud og sammenligne dem. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget de forskellige firmaer vil have for at køre rundt med jer i et par dage.

Er du i tvivl om, hvordan en studenterkørsel foregår? Tag et kig på videoen, der findes på AMOK Studenterkørsels hjemmeside. Den giver dig uden tvivl lyst til at blive student og feste på livet løs!

Husk at pynte lastbilen så den indbyder til fest og glade dage

Lastbilen skal selvfølgelig pyntes med bannere, blomster, balloner osv. Derfor er det en god ide at mødes lidt før end planlagt, så I kan nå at få lavet noget pynt I kan hænge på lastbilen, når den kommer.

denne hjemmeside kan du se, hvordan du kan pynte en lastbil, så den ser festlig og sjov ud. På hjemmesiden er der en masse god inspiration at hente!