Sådan bliver du helt klar til den store studenterfest

Skal der holdes fest på dit studie? Er du i tvivl om, hvordan du bliver helt klar? Har du lyst til at tage en lille pause fra de mange bøger du skal læse? I så fald kan du med ro i sindet finde svar på dine spørgsmål i denne artikel.

Jakkesæt til drengene og lækre kjoler til pigerne

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at drengene skal have jakkesæt på og pigerne kjoler på, når der skal holdes en større fest. Hele festen bliver lige dét sjovere, når folk gør noget ud af dem selv.

OBS: Hvis du som dreng gerne vil tage dig ekstra godt ud, så kan du med fordel investere i en selvbinder butterfly. Dét er nemlig stilfuldt!

Den helt store fordel ved at tage jakkesæt på som dreng er, at du kommer til at fremstå meget mere professionel og stilfuld – og det er typisk noget pigerne kan lide. Og omvendt bliver piger i kjoler meget mere attraktive i og med deres former typisk bliver fremhævet på en rigtig tiltrækkende måde.

Forhandlere af stilfulde jakkesæt og lækre kjoler:

Jakkesæt: http://www.suitsyou.dk/
Kjoler: http://www.stoy-munkholm.com/

Find inspiration til din stil på internettet

Hvis du er meget i tvivl om, hvordan du skal klæde dig, så er der ikke andet for end at gå på det store internet og finde lidt inspiration. På internettet findes der et utal af modeblogs og lignende, hvor du med garanti kan finde et modetip eller to som du kan bruge i din egen garderobe.

www.stayclassy.dk kan du som mand i øvrigt finde en masse lækker inspiration. Stayclassy.dk er nemlig en side, der henvender sig til den selvbevidste og stilfulde mand som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Hold et brag af en forfest med dine venner og veninder

Når du har fået styr på tøjet osv., så er der ikke andet for end at få holdt en stor og sjov forfest, inden det for alvor går løs. Forfester er en fantastisk opfindelse, da det først og fremmest gør festen længere samtidig med, at du har mulighed for at snakke med dine nærmeste venner, inden I bliver spredt for alle vinde.

Til forfesten er det oplagt at spille diverse ølspil såsom beer pong, ølbowling og lignende. Disse ølspil er også med til at løsne lidt op for stemningen, hvilket kan være meget rart.

Til sidst er der bare at sige: Rigtig god fest og husk nu at få købt dig et jakkesæt eller en kjole!