Økonomisk og studievenlig bil

Er du som studerende også træt af at tage bussen, som altid er propfyldt med mennesker? Og kører bussen aldrig som du lige havde planlagt? Så er der håb forude. I denne artikel vil vi sætte fokus på den økonomiske VW up som du med fordel kan have interesse i, hvis du er studerende.

Volkswagens bedste nyhed i 2012

VW up kom til Danmark i 2012 og var der, den vigtigste nyhed for Volkswagen. Nøgleordet for VW up er god økonomi, mens den rummer de bedste kvaliteter. Det der også kendetegner VW up er den fantastiske køreglæde, som man får når man kører denne bil. Du vil med sikkerhed komme til at elske denne bil, når du først finder ud af hvad den ellers kan.

Design og funktionalitet

VW up vil være en god investering til dig som er studerende som gerne vil have en smart, økonomisk og designmæssig flot bil. VW up er en af de mindste 4 dørs biler, hvor man har udnyttet pladsen suverænt. Uppen er 3.540 mm i længen og 1.641 i bredden. Noget af det bedste ved Vw uppen er, at den er meget afdæmpet og udleder ikke særlig meget støj.

Grunden til at VW up er så økonomisk er, at den kører helt op til 24,4 hm/l. Studerende går nemlig efter en bil der ikke ødelægges deres økonomi og som kan køre langt på literen. Dog er det også meget vigtigt, at den ser pæn ud og er komfortabel.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, så kan du læse mere her.