Økologisk hudpleje til studiepriser!

Økologisk hudpleje til studiepriser!

Som studerende har man ikke altid råd til de produkter man går og ønsker sig, dette bestemte Cleanskin.dk sig for at lave om på og lancerede derfor Cleanskin.dk. En online butik med fokus på produkter af høj kvalitet, samtidig med at prisen er i bund.

De har allerede en lang række kendte mærker som EOS, Emma Nöel, ORGANIC M.A.K.E., YNIQ og Zinobel. De har alle det tilfælles at de er økologiske og nøje udvalgt af vores butiksbestyrer Danielle. Hudprodukter kan dog være svære at købe online og derfor har de valgt at lade deres support være åben 50 timer om ugen, på den måde kan du altid ringe eller skrive til dem hvis du står og er i tvivl om noget. Personalet kender produkter nøje og er løbende på kurser for selv at prøve produkterne og lære endnu mere omkring dem.

Kunden i højsædet

Hvis du skulle være så uheldig at få købt noget som du ikke er tilfreds med så har de selvfølgeligt 90 dages returret hvor de betaler forsendelsen. Finder videoer af deres mest populære produkter så du næsten føler at du selv står med det i hånden inden du køber.

Er du ude efter de gode tilbud så kan du  slå et smut forbi deres tilbudskategori hvor der altid er en lang række varer med en god besparelse.