Nyhed: 10 % studierabat på trendy tøj og accessories fra Oill

Nyhed: 10 % studierabat på trendy tøj og accessories fra Oill

Oill.dk er kommet i sommerstemning og giver nu alle studerende 10 % studierabat på alt i hele shoppen. Det eneste du skal gøre for at få rabatten, er at indtaste rabatkoden oillwelcome”, når du kommer til betalingssiden.

Kort og godt om Oill

Oill er et unisex brand som tilhører en ny generation af danske brands. Oill blev en del af modebranchen i 2011 og har lige siden solgt street-inspireret tøj og accessories til både piger og drenge i aldersgruppen 15-30 år. Tøjet fra Oill er i høj grad inspireret af det urbane miljø i København, fordi kollektionerne mikser fashion og personlig street-style. Produktsortimentet fra Oill er ligeledes billigt og selv studerende har mulighed for at eje produkterne, uden at skulle tømme lommeren helt.

Oill oplever i dag en kæmpe succes med sine kollektioner, hvorfor skyldes, at Oill er blandt de få, som sælger danske varemærker med fokus på accessories til mænd. Dansk kvalitet, nytænkning og overkommelige priser har klart været opskriften på succes for Oill. 

Stort og bredt udvalg

Hele produktsortimentet fra Oill er karakteriseret ved et bredt og varieret udvalg af accessories. Du finder alt fra tasker, rygsække og punge til bælter, T-shirts, caps, sneakers, sweats og meget mere. Med det store udvalg har du rig mulighed for at finde noget, der matcher din personlige stil. 

Fragtfri og hurtig levering

Oill fokuserer meget på, at det skal være nemt og bekvemt at handle hos dem. Derfor tilbyder de altid fragtfri levering, hurtig levering og 14 dages fuld fortrydelsesret.

Rigtig god shopping-lyst