Mangler du en brugt cykel?

Mangler du en brugt cykel?

Guide til at købe brugt cykel

Billetpriserne på tog, bus og metro er i de seneste år kun steget. Et uddannelseskort koster 500 kroner om måneden, og tilkøb af ekstra zoner kan hurtigt løbe op i mange penge.

Hvis du ligesom så mange andre studerende gerne vil have lidt ekstra økonomisk frirum, så kan du spare rigtig mange penge på at købe en billig brugt cykel.

De penge du investerer i en brugt cykel betaler sig selv hjem efter få måneder, derefter sparer du rigtig penge hver måned, som du kan bruge på at nyde på alle livets små og store fornøjelser.

Her finder du nogle gode tilbud på brugte cykler

Uanset hvor du bor i landet, så bliver der afholdt politiaktioner, hvor du kan købe en rigtig god brugt cykel for 400-1500 kroner. I nogle tilfælde kan det blive dyrere, men det er oftest fordi, at folk ser sig blinde i mountainbikes eller racercykler. Hvis du blot koncentrerer dig om at købe en ganske normalt citybike i rimelig stand, så kan du gøre dig et rigtig godt røverkøb.

Hvis du er for doven til at finde ud af hvor og hvornår der afholdes politiaktioner, så er her en lister over politiaktioner, hvor der regelmæssigt bliver solgt billige brugte cykler:

Topauktioner.dk – Her sælges cykler og andet hittegods for politikredsende i Storkøbenhavn.

Advokatfirma.org/auktioner – Her sælges også brugte cykler i Hillerød

York-Auktion – Her sælges fra tid til anden rigtig billige cykler. (4296 Nyrup)

ØstJysk Auktion – Her sælges virkelig billige cykler i store mængder (8250 Østjylland)

Hvis du står og akut mangler en billig brugt cykel i København, så kan du bruge hjemmesiden secondhandbikes.dk, hvor du blot indtaster dine krav og dit budget. Derefter får du tilsendt et tilbud på en cykel, som du kan få lov til at prøve før du køber den. Det er smart, hurtigt og nemt – især hvis man har svært ved at finde brugte cykler.