Mærsk søger kadetter!

Mærsk søger kadetter!

START PÅ DEN MARITIME MASKINMESTERUDDANNELSE EFTER SOMMER

Bliver du færdig med gymnasiet til sommer? Er du teknisk begavet og har du mod på at arbejde med verdens største og mest avancerede skibsmotorer? Så søg ind på den maritime maskinmesteruddannelse hos Mærsk!

Vil du i gang med det samme, så søger vi 10 kadetter til opstart lige efter sommerferien. Vil du vente lidt, så starter det næste hold til januar 2015. Under alle omstændigheder så søg allerede i dag online på www.blivskibsofficer.dk

Du kan se mere om uddannelsen, livet ombord på vores skibe og de spændende udfordringer, der venter dig som maritim maskinmester i Mærsk på vores website eller i vores uddannelsesfolder.

NY KADET-LOG OM LIVET OM BORD PÅ VORES SKIBE:
www.blivskibsofficer.dk kan du også følge vores nyoprettede kadet-log. Her kan du læse indlæg fra kadetter, som lige nu er i gang med en uddannelse hos Mærsk. Læs for eksempel om Mads' udfordringer i maskinrummet ombord på Majestic Mærsk, følg Camillas praktiksejlads gennem Europa til Asien og læs hvorfor Markus, Lars og Michael brænder for livet som kadetter hos Mærsk.

MØD OS PÅ UDDANNELSESKARAVANEN:
I efteråret kører UddannelsesKaravanen igen og besøger landets tekniske gymnasier, almene gymnasier og handelsgymnasier. Her kan du møde vores unge kadetter som enten er i gang med deres skibsofficersuddannelse eller lige er blevet færdige. Så kom og få en snak om, hvordan du kan kickstarte din karriere i verdens største rederi.