Kom på et kompetencegivende kursus hos Kursusfabrikken

Kom på et kompetencegivende kursus hos Kursusfabrikken

Står du og overvejer dine videre muligheder efter studiet? Interesserer du dig for markedsføring, promovering af hjemmesider og webshops på digitale medier? Så se her!

Kursusfabrikken i Aarhus tilbyder dig en lang række spændende dags- og 2 dages kurser, hvor du får konkrete færdigheder og kompetencer, du både kan bruge i det daglige og i forhold til et muligt arbejde. På kurserne lægges der stor vægt på den praktiske del, så savner du et kort afbræk fra det rent teoretiske, men stadig ønsker at blive akademisk udfordret, har du muligheden her!

Google Adwords

Når du søger på Google, har du sikkert lagt mærke til, at der øverst og ude til højre i resultaterne vises nogle annoncer. Disse er ikke alene tilpasset dine specifikke søgeord i det givne øjeblik – de er også tilpasset f.eks. din geografiske placering – alt sammen med det formål at give dig de mest relevante resultater og skabe et godt match i forhold til din søgning.

Som udbyder af et produkt eller en service er Google AdWords den mest direkte vej til at finde kunder i din målgruppe. Men det sker ikke automatisk – en god Adwords kampagne kræver tilpasning over tid og kendskab til marketing. Hvilke ord skal din annonce vises på? Hvor højt bør man sætte sit budget? Hvilke ord får folk til at klikke på din annonce frem for konkurrentens?

Det er disse og mange andre spørgsmål, som bliver besvaret på Kursusfabrikkens intensive Google Adwords kursus. Det er klart en overvejelse værd, hvis du har en webshop eller et produkt, du ønsker at promovere!

Noget for enhver

Kursusfabrikken tilbyder også andre spændende kurser!

Hvis du overvejer at:

  • Skabe din egen hjemmeside, hvad enten vi snakker hobby eller erhverv, så overvej Kursusfabrikkens kursus i Content Management Systemet Wordpress. Wordpress er den lette måde at lave hjemmesider på, men med forskellige temaer, plugins og værktøjer, er det alligevel så stærkt et værktøj, at man kan få professionelle og flotte resultater ud af det.
  • Starte din egen webshop, er kurset i Magento Webshop vejen frem. Platformen indeholder et sandt virvar af features og tilpasningsmuligheder, hvilket gør indlæringskurven en lille smule højere. Er man til gengæld først inde i Magento, er det en rigtig stærk kompetence at skrive på sit CV.
  • Skabe din egen grafik, tilbydes der også kurser i de forskellige programmer i Adobe pakken. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis man skal arbejde med grafik i et kommende arbejde - men bare at kunne betjene disse programmer i privat eller hobbymæssig øjemed giver skills, man konstant kommer til at bruge.

Lyder det interessant, så læs meget mere på:

www.kursusfabrikken.dk