Køb en elektronisk cigaret og spar mange penge

Køb en elektronisk cigaret og spar mange penge

Rygning er ikke kun farligt – det er også ekstremt dyrt. Ved brug af elektroniske cigaretter vil du ikke være i nærheden af, at skulle betale de beløb, som almindelige cigaretter koster. Herunder har vi opstillet et scenarie, så du kan se hvor mange penge, du kan spare ved at skifte til en e-cigaret:

I Danmark koster en almindelig pakke cigaretter ca. 40 kr. pr. pakke. Hvis du ryger 10 cigaretter om dagen, vil du opleve en årlig udgift på 7.300 kr. Hvis du derimod skifter til en e-cigaret og ryger 30 ml. rygevæske om måneden og betaler 99 kr. pr. flaske, vil dine omkostninger ligge på 1827 kr./ pr. år. De 1827 kr./pr. år inkluderer også en e-cigaret startpakke, 12 rygervæsker á 30 ml samt 12 CE4-filtre. Det giver derfor en besparelse på 5.373 kr. om året – altså 448 kr. om måneden ved at skifte til e-cigaretter*.

Markedet for e-cigaretter er det rene wild west og det kan derfor være svært, at finde de bedste og billigste e-cigaretter. Hos Ecigon.dk og Egotguiden.dk kan du finde nyttige informationer omkring e-cigaretter og en oversigt over prisniveauet på forskellige typer af e-cigaretter.

Foruden besparelsen er det også sundere at ryge e-cigaretter, end det er at ryge almindelige cigaretter. E-cigaretten indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer og erstatter tilmed mange af de samme kvaliteter, som en almindelig cigaret. I modsætning til nikotinplastre og andre metoder får man med en e-cigaret følelsen af at ryge og den motoriske del, som sidder i fingrene. På baggrund af dette er det et oplagt rygeapparat til begyndere.

Ved at skifte til e-cigaretter vil du som sagt opnå en stor besparelse og en langt sundere livsstil! Det er værd at overveje, hvis du er parat til et effektivt og langvarigt ryg

*Beregningen tager udgangspunkt i priser fra E-Ciga.