Julie Sandlau & Pieces

Eksklusive smykker som de fleste har råd til!

Går du og drømmer om et Julie Sandlau smykke? Men mangler pengene, fordi du er studerende? Så se med her. Julie Sandlau har nemlig i 2013 indgået et samarbejde med smykke-brandet Pieces og kreeret en helt fantastisk kollektion, som de fleste har råd til!

Kollektionen er helt i tråd med Julie Sandlaus normale stil, da hvert enkelt design er Julie Sandlaus eget, og ligesom hendes andre smykker udtrykker smykkekollektionen elegance og feminin skønhed med et strejf af vintage-skønhed. Der er blot én lille forskel, og det er prisen! Prisen ligger nemlig helt i bund, samtidigt med at kvaliteten er i top. De elegante smykker koster fra 150kr. til 300kr.

Julie Sandlau – kort fortalt

Julie Sandlau er en dansk smykkedesigner, som tiltrækker verdensomspændende opmærksomhed fra kvinder i alle aldre. Hendes filosofi er at skabe moderne, luksuriøse smykker, som altid følger tidens trends på en enkelt og klassisk måde.

En god gaveide

Den enkelte og tidsløse kollektion fra Julie Sandlau og Pieces er også en rigtig passende gaveide, da kollektionen passer til alle lejligheder og de flestes rådighedsbeløb. Smykker er ligeledes en af de bedste gaver, hvis man ønsker at give en gave, som folk bliver glade for i mange og som vil bringe gode minder frem, når den bliver brugt.

Smykkerne kan købes i alle Pieces butikker og på Pieces.com