Guide til festkjoler på SU budget

Guide til festkjoler på SU budget

Som studerende kan det af og til godt være svært at få økonomien til at hænge sammen. Det er især et problem, når der skal købes en ny festkjole til en meget speciel begivenhed – og du skal finde penge i slutningen af måneden.

Heldigvis er der en række ganske effektive metoder du kan gøre brug af, hvis du gerne vil have fat i en flot og festlig kjole på SU budget. Læs mere herunder.

Find din festkjole i en genbrugsforretning eller på DBA.dk

Der er en masse guld at finde i genbrugsforretninger og lignende. Det er bestemt ikke unormalt, at du kan finde en flot designerkjole i en genbrugsforretning til næsten ingen penge.

Derfor er det uden tvivl noget du bør overveje, hvis du gerne vil spare penge på dit kjolekøb. Derudover er det også oplagt at gå på opdagelse på DBA.dk, hvor du typisk kan finde smarte og flotte festkjoler, der stort set ikke har været brugt pga. fejlkøb. Der er uden tvivl mange penge at spare på DBA.dk, hvis du leder efter festkjoler på SU budget.

 

Der findes et væld af gode og billige forhandlere på nettet

Efter et par søgninger på Google kan du meget hurtigt finde et væld af gode og billige forhandlere af festkjoler. Forretninger som Zalando har i øvrigt et ganske pænt udvalg til lave og SU-venlige priser. Det er uden tvivl en forretning du med fordel kan kigge nærmere på.

En lækker mulighed er fx. denne her kjole:

Flotte festkjoler fra dressme

  

Har du overvejet at sy din egen festkjole?

Hvis du har godt med tid, hvorfor så ikke sy din egen festkjole? Denne metode kræver selvfølgelig, at du er god til at sy og samtidig har kreativiteten i orden. Dog er det bestemt ikke umuligt at få lavet en fantastisk kjole, der uden tvivl vil imponere dine venner og veninder.

Kjolen kan du for eksempel lave af genbrugsstof med henblik på at gøre den ekstra unik og særlig. Mulighederne er mange, hvis du har tid og kreativitet i overskud.

 

En god ide: Spar op til din drømmekjole

Hvis du KUN vil have den der dyre kjole fra det bestemte mærke som du har kigget på i de sidste mange dage, så er der ikke andet for end at begynde at spare op. Som studerende har du sjældent råd til at hive 1000 kr. ud af budgettet sådan uden videre. Derfor er du nødsaget til at spare lidt penge hver måned med henblik på at få råd til din yndlings kjole.