Gode råd til studenterugen

Er du også en af de mange nye studenter der skal fejre afslutningen på nogle hårde skole år? Så er der lige nogle gode råd som du bør tænke over, for at komme godt igennem den hårde uge.

Nedenfor finder du et par gode råd til nogle ting, som du skal tænke på inden studenterugen starter. Læs vores gode råd og vær forberedt i god tid.

Take-away er et must

En hel uge med alkohol betyder også take-away. Når du er kommet hjem fra en bytur eller du i slutningen af ugen bare slet ikke orker at lave mad, så skal du selvfølgelig have noget mad udefra. Du orker bare ikke at rejse dig op fra sengen og hente maden. Fortvivl ikke - du kan selvfølgelig bare klikke her, hvor du finder take-away. Så er din tømmermænds dag redet og du kan fortsætte som du slap aftenen før, når du har fået din mad.

Outfittet skal på plads

Sidst men ikke mindst, så skal du huske at have styr på ugens outfits allerede inden ugen starter. Med tømmermænd kommer du måske ikke lige ned og købe den nye skjorte eller den nye kjole som du gerne vil have på til dimissionen. Sørg derfor for, at have styr på outfittet til de forskellige fester, studentervogns kørsel og de andre forskellige arrangementer som ugen bringer - i god tid. Du finder et kæmpe udvalg af lækkert mærkevaretøj her

Med disse ting på plads, så er der ellers bare at sige god studenteruge!