Gode gaveideer til studenten 2016

Gode gaveideer til studenten 2016

Allerede nu er det faktisk en god ide at begynde at tænke lidt over, hvad du skal give studenten i gave i 2016. Tiden går nemlig uhyre hurtigt og lige pludselig kommer dagen, hvor huen skal på studentens hoved.

I denne artikel har vi samlet en række gode gaveideer du med fordel kan give studenten som får hue på hovedet i 2016.

Alle elsker sko!

Der er bestemt ingen tvivl om, at sko er en super god gave at give. Især på baggrund af de seneste års modetendenser med sneakers og lignende. Når du skal vælge sko til studenten, så er det en god ide at finde ud af, hvad han eller hun bruger i størrelse med henblik på at minimere risikoen for, at den skal byttes.

Derudover kan du med fordel også tage et kig på studentens nuværende stil. Hvilke farver og mærker bruger han eller hun på nuværende tidspunkt? Forsøg at ramme den cirka samme stil.

Se stort udvalg af sko hos iloveshoes.dk.

Pigerne elsker modetøj

Hvis det er en pige som du skal finde gave til, så er det værd at vide, at du snildt kan købe modetøj som gave. Langt de fleste piger vil nemlig elske at få en blød pakke med en flot trøje, et par flotte bukser eller lignende. Ligesom med skoene er det også her en god ide at kigge lidt på den nuværende stil. På den måde er chancen for, at hun kan bruge gaven meget større!

Er du i tvivl om, hvilket modetøj du bør købe i gave? Find inspiration her.

Forær studenten en oplevelse han/hun aldrig vil glemme

Er du typen, der godt kan lide at give lidt anderledes gaver som vil blive husket i mange år frem? I så fald er det en oplevelsesgave du skal give. Som du nok allerede ved, så findes der et væld af forskellige oplevelsesgaver. Derfor gælder det om at finde en oplevelse som du tror falder i god jord hos studenten.

Sådan en oplevelse kunne for eksempel være en luftballontur eller måske en tur i en ferrari. Mulighederne er mange.