God og billig aftensmad – varieret og leveret!?

God og billig aftensmad – varieret og leveret!?

Som studerende har som regel mange gøremål i hverdagen. Et studiejob skal passes, lektierne skal laves, lejligheden skal vedligeholdes og sidst men ikke mindst vil de fleste også gerne spise sund, nærende og varieret mad hver dag. Men de færreste har tid til det!

Derfor gør RetNemt.dk det nemt for dig at forvandle friske, gode råvarer til lækker, varieret aftensmad. RetNemt laver opskrifterne, pakker alle råvarerne og bringer det hele lige til dørtrinnet – så er aftensmaden klar på en halv time.

Opskrifterne/måltidskasserne

Alle opskrifterne spænder fra nyfortolkning af danske klassikere til fordanskede retter fra eksotiske lande. Alle måltiderne er rige på vitaminer og mineraler og er ernæringsrigtigt sammensatte. Læs mere om de forskellige måltidskasser fra RetNemt.dk her.

Nu tænker du sikkert – det må være dyrt, men du kan godt tro om!

Mange tror, at de betaler en højere pris ved at få maden leveret end ved selv at købe ind i supermarkedet. Men du kan godt tro om! For du betaler IKKE mere for at få det ”ret nemt”, medmindre du er en superplanlægger og sætter din tid til 0 kr. Ved køb på mindst 300,- koster det 29,-. Er købet under 300,- koster levering 45,-. Der er ikke andre gebyrer eller afgifter og de tomme kasser tages gratis retur. Du behøver ikke engang at være hjemme, når RetNemt leverer.

Så ønsker du…

-          At slippe for at finde nye ideer til aftensmaden

-          At få mere tid til lektierne og et større overskud i hverdagen

-          Spare tid på indkøb

-          Lave god og spændende aftensmad på kun en halv time

-          Sammensætte din egen madplan

-          Få sund, varierende, økologisk og ikke mindst nem aftensmad leveret direkte til dørtrinnet

Så er RetNemt.dk det ideelle valg til dig!

PRØV RETNEMT.DK MED 20 % STUDIERABAT NU!