Giv tre timer og vind en koncert med Barbara Moleko

Giv tre timer og vind en koncert med Barbara Moleko

Barbara Moleko donerer en koncert til en heldig uddannelsesinstitution, som har gjort sig fortjent til at vinde fordi de studerende går på gaden søndag den 8. marts og samler ind for Folkekirkens Nødhjælp. Og man vinder ikke kun en koncert, der er også tilknyttet en bar med favorable priser, som Royal Unibrew ruller ind til koncerten.

Som nyudnævnt ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp rejser Barbara til Uganda. Rejsen finder sted op mod Folkekirkens Nødhjælps årlige landsindsamling den 8. marts, hvor hovedtemaet i år er kvinder i verdens fattigste lande. Indsamlingsdagen falder nemlig på Kvindernes Internationale Kampdag. I Uganda besøger Barbara nogle af Folkekirkens Nødhjælps kvinde- og udviklingsprojekter og hun vil møde kvinder, der er blevet hjulpet til at skabe et værdigt liv med muligheder for fremtiden– både for deres egne familier men også i lokalsamfundet. Rollen som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp betyder meget for den engagerede sangerinde:

- Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med mine afrikanske aner, eller om det bare har noget at gøre med, at jeg er vokset op i Danmark, hvor man er så privilegeret. Man lærer virkelig at værdsætte det, når man hjælper nogen, der ikke er så privilegerede. Jeg tror, jeg er mere bevidst om den ulighed, der findes i verden, fordi jeg er har set den, siger hun.

Barbara Moleko er født på Rigshospitalet i København og er datter af en dansk mor og en sydafrikansk far. Hun er vokset op i henholdsvis Mozambique og Sydafrika og flyttede til Danmark, da hun var 12 år gammel. 

Meld dig som indsamler for Folkekirkens Nødhjælp og deltag i lodtrækningen om koncerten: Jo flere, der samler ind, desto større er chancen for at vinde koncerten. Læs mere og tilmeld dig på nødhjælp.dk/moleko.