Gavekort til kaffebar

Gavekort til kaffebar

Et godt tilbud: Hør mere om Danmarks bedste studiepakke og få en gave
Hvis du er, som studerende er flest, så har du et studiejob. Og du har måske endda en lille opsparing. Derfor ved du også, at det langt fra er lige meget, om du får en god rente for de penge, du knokler for ved siden af studierne.

Nu er der godt nyt til dig. Spar Nord Roskilde har nemlig lanceret en ny studiepakke, hvor de blandt andet giver en god indlånsrente. Og oven i købet tilbyder de dig en gave, hvis du holder et møde med dem for at høre mere om indholdet i deres studiepakke.

Gavekort til kaffebar
I Spar Nord Roskilde får studerende 3 % på en indlånskonto op til 20.000 kroner. I studiepakken er der desuden mulighed for at få en billig forsikring. Og så er det værd at nævne, at du med studiepakken er sikret en hverdag uden gebyrer.

Vælger du at holde et møde med Spar Nord Roskilde for at høre mere om deres studiepakke, så kvitterer de med et gavekort på 250 kroner til Kaffekilden i Roskilde - uanset om du bliver kunde eller ej.

Hvis du vil vide mere om Spar Nords studiepakke, så læg vejen forbi studiepakke.dk/roskilde - her kan du booke mødet og få fat i dit gavekort.