Funktionalitet er nøglen til den bedste indretning

Funktionalitet er nøglen til den bedste indretning

Når du bor på få kvadratmeter, og måske endda i delelejlighed, er pladsen for det meste ikke stor. Vi guider dig igennem nogle funktionelle løsninger, som fungerer i de fleste delelejligheder og til få kvadratmeter.

Et møbel, utallige muligheder
En smart idé, når du flytter hjemmefra, er at indrette dig funktionelt med møbler, som har flere funktioner. Der findes et utal af sovesofaer, som ikke blot er behagelige både til at slappe af i – men også at bruge som seng. Sovesofaen er en smart måde at skabe mere plads i dit rum på, da du sparer et helt møbel på denne måde. Efterhånden kan du faktisk finde flere sovesofaer med indbygget chaiselong, for en bedre komfort – og med indbygget opbevaringsplads! Er du heldig at have meget plads til rådighed, er sovesofaen også ideel som almindelig sofa. Med denne, har du nemlig mulighed for overnattende gæster, uden de selv skal bøvle med at tage en luftmadras med!

Gem tingene væk i et ordentligt skab
Uanset om du lige er flyttet hjemmefra, eller blot er flyttet på færre kvadratmeter, er der altid nogle ting, som du ikke har plads til – eller ikke gider have stående fremme. Derfor skal du investere i et garderobeskab til dit tøj, men som også har plads til dine småting og mapper. Garderobeskabene kan du finde i et utal af størrelser og modeller, så der vil helt sikkert også være et skab til dig og dit værelse.

En hems sparer dig for plads
I flere lejligheder rundt omkring, ses det at der er indrettet med hems. En hems er en smart måde, at få gemt sengen væk på, og på den måde få skabt mere plads og rum på få kvadratmeter. Hvis du er så heldig at eje din egen lejlighed, kan det måske overvejes om det næste store projekt skal være at anlægge en hems. Hvis ikke, er det for det meste opgivet i boligopslaget, når du søger lejligheder og værelser på diverse boligsider.