Fodboldrejser til England på SU ?

Fodboldrejser til England på SU ?

Det kan være svært at få overskud i økonomien, til at man kan tillade sig at tage på en fodboldrejse - når muligheden lige byder sig. Det kan eksempelvis være i læseferien, hvor det er skønt at komme lidt væk fra de vante omgivelser for at studere, og hvor man samtidig kan opleve sit yndlingshold spille, hvilket nok er en drøm for de fleste . Det behøver dog ikke kun, at være i forbindelse med en læseferie – det kan også sagtens være i en weekend, en ferie eller i en helt almindelig hverdag, hvor studierne lige må sættes til side i et par dage.

Men hvordan laver man fodboldrejser, som er til at betale, selv for os på SU? Ja, fodboldrejser har et rygte for at være ganske dyre – hvilket de også er, hvis man får et rejsebureau til at arrangere det for en. Vælger man selv at arrangere fodboldrejsen , så er prisen meget lavere. Det skyldes nemlig, at rejsebureauer skal tjene penge på at videresælge rejsen til dig – hvis du derimod arrangerer den selv, så vil du opleve store besparelser.

I bund og grund består en fodboldrejse af 3 elementer.

Billetter til en fodboldkamp, hotel i forbindelse med fodboldrejsen og transport, der passer til ens behov. Det er naturligvis ikke særlig svært at få de det hele til at passe sammen, men det kan dog blive dyrt, hvis man gør det med hovedet under armen – og så bliver en fodboldrejse hurtig urealistisk rent økonomisk for en studerende med et begrænset budget.

En god tommelfingerregel er, at man først og fremmest skal købe fodbold billetter på fodboldklubbens egen hjemmeside. Især i England er dette en god idé, da du så får billetten billigst, og du undgår at blive snydt af billethajer. Det tager 2 minutter at registrere dig på deres online billet kontor, og så har du gode muligheder for, at anskaffe dig billige fodboldbilletter til de kampe, som du gerne vil se.  

Hvis du gerne vil læse mere om billige fodboldrejser til England, så kan du med fordel tage et smut forbi www.BoldRejser.dk som har en omfattende sektion med fodboldrejser til England. Her finder du spændende guides og informationer omkring billige fodboldrejser til de fleste anerkendte fodboldklubber i England.