Er du tilflytter til en ny by?

I løbet af ens liv, oplever mange at være tilflytter til en ny by. Ofte vil første gang være i forbindelse med du starter på studie, fordi uddannelserne ofte tilbydes i en af de større byer i Danmark. Som tilflytter er der mange ting du skal orientere dig om, og samtidig opstår der mange spørgsmål. Hvor er det godt at shoppe? Hvor ligger de gode restauranter? Hvilket træningscenter er tættest på dig? Hvilken læge skal du vælge? Hvilken frisør skal klippe eller farve dit hår?

Mange information kan findes på nettet, spørge venner og bekendte som har boet i byen i længere tid eller ved at gå på opdagelse i din nye by.

bapoon.dk kan du få hjælp, hvis du i tvivl om, hvilken frisør du skal gå til i den by du er flyttet til. Ved at gå ind på Bapoon.dk kan du få dig et overblik over et udvalg af frisører, som befinder sig i netop din studieby. F.eks. vil du især i de store studiebyerne som København, Aarhus, Odense og Aalborg opleve at Bapoon.dk har mange frisører tilkoblet.

Bapoon.dk er en online frisørportal, hvor det er muligt for dig at bestille din næste frisørtid. Du indtaster blot postnummer eller navnet på den by du vil klippes i, og så kommer Bapoon.dk op med alle de frisører, som har ledige tider du kan benytte dig af. På denne måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvilke frisører du har at vælge imellem. Efterfølgende vil du have mulighed for, at læse omkring de enkelte frisører for at finde ud af, hvilken som passer til dig og dine behov.

For at bestille en tid på Bapoon.dk skal du blot oprette dig som bruger, og så er du klar at bestille din næste frisørtid! Når du har valgt den frisør du ønsker at bestille tid ved, vælger du blot behandlingsform, dato og tid. Så er du klar til din første tur ved frisøren i den nye studieby!

Bonus! Når du booker online på Bapoon.dk modtager du desuden en lille gave, i form af  The O hårelastikker, som er egnet til alt slags hår og elastikken sidder flot og stabilt i håret.