E-rygning et sundere alternativ

E-rygning et sundere alternativ

E-cigaret er et af de nyeste og mest succesfulde alternativer til traditionelle tobakscigaretter, som findes på markedet i dag. Takket være moderne teknologi og mange års forskning kan rygere endelige ryge - hvor og hvornår de vi det. Der er i dag mere end 200.000 glade forbrugere af e-cigaretten i Danmark.

Undersøgelser påviser gang på gang, at e-cigaretten er kommet for at blive. Trods megen modstand fra politikerne, viser videnskaben os, at de elektroniske cigaretter er et langt sundere alternativ end de traditionelle tobakscigaretter.

Er du i tvivl om noget vedrørende e-cigaretter, anbefaler vi dig til at læse - Den Store E-cigaret Guide - her kan du finde svarene på de mest almene spørgsmål vedrørende e-cigaretter. 

XSmoke® tilbyder alle studerende 15% rabat ved køb over webshoppen, hvilket også gælder på i forvejen nedsatte produkter eller tilbudspakker. Det betyder, at du nu kan gennemføre et rygestop til rigtig billige penge.

XSmoke® har en forholdsvis bred vifte af varianter, hvor der kan vælges blandt 8 forskellige e-cigaretter. De fås både med og uden nikotin. 

Drop røgen, behold smøgen! Køb din e-cigaret hos XSmoke® idag og mærk forbedringen med det samme.