Distortion 2015

Distortion 2015

Hos Distortion er der noget for en hver smag. Der er de ustyrlige gadefester på Nørrebro og Vesterbro, hvor unge såvel som gamle danser rundt i kaosset og hylder festen i København. 
Der er Distortion Club på Pumpehuset, Culture Box, Jazzhouse, Global og Rust, hvor de forskellige musikinteresserede nichepublikum trækker hen når mørket falder på. Se mere her.

Og sidst men ikke mindst er der Distortion Ø, som er Distortions egen todages musik- og festmekka, som forvandler Refshaleøen til en oase tæt pakket med koncertoplevelser af international karakter, spredt ud over 9 scener, og med et hav af oplevelser af sanselig og æstetisk karakter.
Alle Distortion Ø-gæster og frivillige kan bl.a. opleve Cashmere Cat, Ukendt Kunstner, Laid Back og Omar Souleyman. Køb din billet her.

Distortion har siden 1998 skubbet grænserne for, hvordan man holder fest i København, og hele herligheden er kan kun ske i kraft af de over 1000 frivillige, som lægger giver en hånd med under planlægning og afvikligen af festivalen. 

Som frivillig hos Distortion bliver man en del af et helt unikt team, og får titlen Gadekaptajn. 
Alle Gadekaptajner skal arbejde ca. 16 timer før, under eller efter festivalen, så alle også har rig mulighed for at tage del i festen, og derudover er der en række frynsegoder til de højtelskede Gadekaptajner; Et Volunteetr Pass, som giver adgang til Distortion Ø og alle Distortions andre egne fester; Madbilletter og Drinkbilletter, så ikke Gadekaptajner sulter eller tørster; en T-shirt som specialdesignes til alle Gadekaptajner. 

Derudover har de til alle Distortion arrangementer et særligt område tildelt Gadekaptajner kaldet Frivillighedscentret. Her kan alle Gadekaptajner, Projektledere, Områdechefer og andet godtfolk fra festivalen komme forbi, og møde ligesindede, der sikkert allesammen har oplevelser at dele fra festivalen.