Din guide til smuk hud på budget

Din guide til smuk hud på budget

Vi kender vist alle godt det der med, at man får en uren hud i de stressede situationer, eller hvis man lige glemmer at pleje sin hud. Som studerende kan man hurtigt blive stresset, specielt op til eksaminerne. Det er derfor vigtigt, at pleje sin hud ekstra meget disse tider. Du kan med fordel læse denne artikel, hvor vi har lavet en guide til hvordan du får en smuk hud til dig som har et stramt budget. Det kræver nemlig ikke det store budget, at få en smuk hud, hvis du gør det rigtigt.

Sørg for at få nok søvn
Det første du kan gøre for din hud, er at få nok søvn. Som voksen skal man have et sted mellem syv og ti timers søvn hver nat. Det er meget forskellige fra person til person, hvor meget man egentlig skal have, men man skal prøve sig frem og se hvad der virker bedst for sig selv.

Dyrk motion og drik masser af vand
Når du dyrker motion kommer du af med flere affaldsstoffer og du får derfor renset systemet. På denne måde undgår du, at de sætter sig i kroppen og dermed også i huden. Hvis du drikker mindst 1,5 liter vand om dagen, udover det du drikker til træning, kan det hjælpe din hud til at blive smuk.

Brug solcreme året rundt
For at beskytte din hud helt optimalt, skal du bruge solcreme hver dag. Du skal bruge en dagcreme med SPF 15 for, at din hud bliver beskyttet optimalt. Din hud kan nemlig godt tage skade selvom det er overskyet og koldt. Når du så er på stranden og får direkte sollys på huden, kan du ikke nøjes med din dagcreme, her skal du mindst bruge en SPF 20 alle steder på de nøgne områder.

Beauty Akademiet kan du læse meget mere om, hvordan du får en smuk hud. Du kan tilmed også læse meget mere om deres lækre produkter og besøge deres netshop.