Det behøver ikke at koste en bondegård at forny sit hjem!

Alle kender det: Vi slæber til huse af bøger, vaser, bordlamper og nips, og pludselig – før vi ved af det – aner vi ikke, hvor vi skal gøre af tingene. Vi har nemlig brugt de sidste kvadratcentimeter på den superlækre lysestage, vi købte i sidste måned. Så er det, vi må ud og jagte tilbuddene.

Plads til ”forøgelse”

Luxo Living tilbyder et hav af reolsystemer, der kan gøres større eller mindre alt efter ens personlige behov. Så når reolen først er i huse, kan man til fornuftige priser udvide mulighederne for mere plads til de ting, der giver ens hjem personlighed.

Brugskunst med trendy look

Luxo Living tilbyder mange andre superlækre ting. Websitet åbner op for utallige muligheder for at forny sit hjem. Og det bedste af det hele er, at du på Luxo Livings tilbudsside har mulighed for at gøre et scoop – og endda til studievenlige priser. Her tilbydes nærmest alle former for moderne brugskunst som et tiltrængt boost til din studenterhybel. Fælles for Luxo Livings brugskunst er det trendy look, der kendetegner deres produkter. Om det så er en smart kaffevarmer, en tekande i retrolook eller en fiks lampeskærm, så finder du det her – og der er store penge at spare.