Cafe Lindevang

Cafe Lindevang

Cafe Lindevang serverer rigtig dejlig, traditionel dansk mad. Her kan du f.eks. nyde en lækker rejecocktail med flutes til forret, gammeldags oksesteg med brunede kartofler, hvide kartofler & bønner til hovedret og hjemmelavede pandekager med hjemmelavet is til dessert.

Historien bag


Cafe Lindevangs historie dateres helt tilbage til 1938, hvor caféen åbnede med indretning, der var en del anderledes end den caféen har i dag. F.eks. fandtes der en vindeltrappe, som ledte op til lejligheden ovenpå, og der var opstillet en kakkelovn i caféen som gæsterne kunne varme sig ved. Det fortælles at en af de første succes´er på spisekortet var en svingende portion biksemad med to spejlæg som den gang kostede 60 øre. I den nyere del af Cafe Lindevangs historie var det Ella Petersen, der genindførte menukortet med det gode, danske smørrebrød. John Hansen og Carsten Jensen overtog Café Lindevang den 1. marts 2007 efter Jørgen Krabbenhøft. De driver restauranten videre med respekt for de gamle traditioner.


Kvalitet og sommer-glæder


Køkkenchefen, Anette har været i restauranten i over 20 år, så der er styr på det i Cafe Lindevangs køkken og kvaliteten af den gode danske mad er sikret. Gemt bag de blyindfattede ruder er der inde i gården en herlig gårdhave, der er yderst velbesøgt sommerperioden.