Bliv helt klar til skolefesten med disse råd

Skal du snart til skolefest? Er du nervøs over, hvordan det hele kommer til at gå? Er du interesseret i at få et par gode tips og tricks, så festen bliver en succes? Hvis ja, så tag lige en pause fra lektierne og læs denne artikel.

Køb dig noget lækkert tøj

Til skolefesten skal du selvfølgelig have noget lækkert tøj på. Dette gælder uanset om du er dreng eller pige, lav eller høj osv. Der findes ikke noget bedre end at tage et lækkert sæt tøj på og ellers bare føle, at du ”kan det hele”.

Det er en god ide at få styr på tøjet et par uger før festen. På den måde undgår du at blive stresset. Det er aldrig til at vide om de har den kjole eller skjorte du længe har haft kig på i den rigtige størrelse, når DU kommer og skal købe den. Vil du gerne se et flot udvalg af modetøj? I så fald skal du bare klikke her.

Hold en fantastisk forfest

En god måde at få bygget en god stemning op på, det er ganske enkelt ved hjælp af en forfest. Derfor kan du med fordel invitere vennerne og veninder på besøg til en super hyggelig forfest, hvor I med fordel kan starte festen med et par drinks – og måske et par drukspil. Dog skal I bare passe på, at drukspillene ikke tager overhånd, så nogle af jer går glip af den ”rigtige” fest.

Giv den gas på dansegulvet!

Der findes ikke noget bedre end at give den så meget gas på dansegulvet, at håret er ved at falde af. Derfor skal du selvfølgelig tage mod til dig og invitere dine venner og veninder med op foran DJ pulten og ellers bare slå jer løs for fulde gardiner!

Det er i øvrigt også på dansegulvet, at du har mulighed for at score en sød pige eller dreng. Vis dine lækreste tricks og hold øje med om du ikke bliver kigget på. Det kunne jo være en fremtidig kæreste, der står og beundrer dine dansetrin.