Begynderguide til kæledyr på SU budget

Begynderguide til kæledyr på SU budget

Er du studerende, og har du et inderligt ønske om at få et kæledyr, men har svært ved at realisere drømmen pga. en stram økonomi? Frygt ej. Der er ganske gode muligheder for at få et kæledyr selvom du ikke har de største midler at gøre med.

I denne artikel bliver du introduceret for en række tips og tricks til, hvordan du kan have et kæledyr på trods af et sparsomt SU budget. Sæt dig godt til rette og find ud af, hvordan du skal bære dig ad.

 

Find kæledyr og udstyr på DBA.dk

En af de bedste metoder du kan gøre brug af, hvis du gerne vil spare mange penge på dit kæledyrskøb er at besøge DBA.dk. Tit og ofte kan du finde en kat, hund, mus, fugl eller andet sjovt til næsten ingen penge.

Derudover har DBA.dk også en masse spændende og brugt udstyr til gode priser. Det er vigtigt, at du sørger for at tjekke om udstyret er i ordentlig stand, inden du køber. Dit kæledyr skal helst ikke lide under noget for dårligt udstyr.

 

Køb udstyr der hvor det er billigst

Det giver som du nok allerede ved ingen mening at købe dit udstyr til kæledyret hos de dyreste forretning. Brug i stedet lidt tid på at finde forhandlere, der har et lidt billigere udvalg, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og ja, de findes faktisk!

Et godt eksempel på sådan en forhandler er Petty.dk. De har bl.a. et stort og flot udvalg af kattelemme til ganske favorable priser – SU-venlige priser om du vil. Derudover kan du også finde en masse billigt og kvalitetsfyldt udstyr til hunde – og med tiden udstyr til andre slags kæledyr.

Se fx. denne kattelem som koster blot 149,- DKK

 Find en billige kattelem

Sørg for at købe foder og lignende, når det er på tilbud

Noget af det dyreste ved at have et kæledyr, er det foder du løbende skal købe. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at købe dette foder, når det er på tilbud.

Som studerende skal du spare der, hvor du kan. Derfor er det en god ide at holde jævnligt øje med tilbudskataloger og lignende med henblik på at finde det billigste foder.

 

Den bedste løsning: Lav et budget og hold det!

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv er at lave et budget og så efterfølgende holde det! På den måde har du et godt overblik over dine udgifter til kæledyret, hvilket kan spare dig for mange penge.