At rejse er at leve

Skoletræt?

Har du eksamen lige rundt om hjørnet, kan du se lyset for enden af tunnelen og har du snart mulighed for at kalde dig student? Så er et sabbatår kombineret med en rejse til Afrika med Nyati-Safari.dk måske lige noget for dig! Har du efter mange års skole kronisk ondt i hovedet og brug for en pause, tilbyder Nyati-Safari bl.a. mange muligheder for at rejse sammen som gruppe. Der er stor mulighed for at finde lige den rejse, der passer til dig og dine venner. Der tilbydes bl.a. gratis vejledning og kontakter du Nyati-safari, er der masser af hjælp at hente både i form af forskellige ideer, muligheder og priser, som passer til netop dig.

Destinationer

Nyati-safari har mange destinationer i Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, Mozambique, Mauritius og de forenede emirater. Du kan bl.a. komme på dit livs safari-oplevelse, eller tage et eventyr i Sydafrikas største og mest imponerende byer, som Capetown, Kap Det Gode Håb eller Sun City, som er Sydafrika’s svar på Las Vegas. Du kan også kombinerer din rejse med en tur til de berømte vandfald Victoria Falls, som er et af verdens vidundere eller ligge turen forbi Dubai, hvor du finder alt hvad hjertet begærer og meget mere.

Billige oplevelser

Der er garanti på, at du vil få den højeste kvalitet til den bedste pris hos Nyati Safari. For helt ned til 16.950kr./person kan du få dit livs rejse og oplevelse. Du kan på siden få fremsendt et helt specifikt og unikt tilbud på netop din rejse. Nyati-safari brænder for at yde det ekstra, som gør din rejseoplevelse helt unik.

Brænder du for at opleve en anden kultur, et andet folkefærd og for at gennemgå en personlig udvikling, så bør du besøge www.Nyati-Safari.dk med det samme.