3 ting du som studerende ikke kan leve uden

3 ting du som studerende ikke kan leve uden

Som studerende er der en række ting som er meget svære at leve uden. Disse ting kan du læse mere om i denne artikel.

Et TV så du kan følge med i nyheder, reality, sportsprogrammer osv.

Som studerende er det uhyre lækkert at have et TV, så du kan følge lidt med i, hvad der sker ude i verden. Derudover er det også rart at se TV med henblik på at få tankerne hen på noget andet end studiet, da det ellers vil fylde rigtig meget i hovedet.

Rigtig mange studerende nyder for eksempel at se realityprogrammer såsom Paradise Hotel og lignende, da det får dem til at slappe af og koble hovedet fra et øjeblik. Derudover er der også mange studerende som er bidt af en gal fodboldfan, hvorfor det er meget svært at leve uden et TV i det tilfælde.

Køb et TV så du kan se dine yndlingsprogrammer. TV’et er også et godt afbræk til studiet, så du kan slappe af og genoplade dine batterier.

Lamper så du har lys til at læse i dine mange bøger

En anden ting som også er ekstremt vigtigt, det er lamper. Som studerende er det vigtigt at have noget godt belysning, så du kan se, hvad du læser i dine mange lærebøger og lignende.

Står du i den situation, at du mangler et par gode lamper til for eksempel skrivebordet eller over spisebordet? Hvis ja, så kan du med fordel kigge her. Forhandleren som linkes til har nemlig et stort udvalg til SU-venlige priser, der uden tvivl vil fange din interesse og købelyst.

Pasta og ketchup

Det er lidt af en klassiker, men den fortjener alligevel at komme med her i artiklen. Som studerende har du typisk ikke særlig mange penge, hvorfor der med stor sandsynlighed ikke er plads til de store gastronomiske udfoldelser i køkkenet.

Derfor er det altid rart at kunne købe noget billig pasta og ”krydre” det med lidt ketchup.