3 gode måder at spare penge på som studerende

Som studerende er pengene typisk små. Derfor er det en god ide at spare der, hvor du kan. I denne artikel  får du tre gode spareråd du med fordel kan følge, hvis du gerne vil have en lidt mere overskuelig og ”sjov” økonom.

Lav mad til flere dage
En af de bedste råd du kan følge, hvis du gerne vil spare penge er at lave mad til flere dage. Når du for eksempel laver aftensmad, er det en god ide at lave så meget, så du kan bruge noget af det som rester og eventuelt som madpakke dagen efter.

På den måde udnytter du dine madvarer bedst muligt. Derudover sparer du også på el- og vandforbruget, da du kun laver maden én gang – og så kan det bruges i flere dage.

Køb dit boliginteriør de billige steder
Det kan ikke betale sig at købe det dyreste boliginteriør du kan komme i nærheden af. Køb heller noget interiør der ikke koster spidsen af en jetjager.

Hos en forhandler som Bilka kan du finde et væld af boliginteriør til nærmest ingen penge. Bilka er især en god forhandler at besøge, hvis du lige er flyttet hjemmefra og derfor har brug for en masse ting til boligen.

Tag en bytur mindre om måneden og få gevinst sidst på året
En anden god måde at spare penge på er ved hjælp af mindre byture. På en bytur kommer du meget hurtigt til at bruge 1000 kr., hvilket er uhyre mange penge, hvis du går i byen hver uge.

Forsøg dig med en bytur mindre om måneden. Du vil hurtigt opleve, hvor mange penge du egentlig sparer dig selv for. Derudover kan du jo motivere dig selv med, at de sparede penge skal gå til en ferie sydpå eller lignende.