15 % studierabat på print af rapporter og eksamensopgaver

15 % studierabat på print af rapporter og eksamensopgaver

Få printet dit projekt, speciale, portfolio eller eksamensopgave i sort/hvid eller fuld farve og få det indbundet flot og professionelt hos Nemprint.dk. Hvis du skriver dit studienummer og hvor du læser i kommentarfeltet ved bestilling, får du 15 % studierabat. Din opgave bliver produceret på kun 24 timer og kan efter aftale produceres hurtigere.

Du har også mulighed for at komme ned i butikken på Banegårdsgade 16 i Aarhus C og selv printe din rapport og bagefter få den bundet ind. På den måde får du din eksamensopgave eller rapport lavet på få timer.

Sammenhold og fælles arrangementer

Selvom livet som studerende ikke altid er lutter lagkage i eksamensperioden og ofte med et stramt budget sidst på måneden, så er der også nogle fede oplevelser indimellem. Og de oplevelser og arrangementer skal der bakkes op om. Det kan være alt lige fra skolens ugentlige fredagsbar til den årlige fodbold turnering.
De fleste oplever et godt sammenhold mellem de studerende og det kan ens trøjer til f.eks. fredagsbaren være med til at understøtte.  Mange får derfor lavet ens T-shirt eller trøje med print til en bestemt anledning. Det er også en trøje, man kan gemme og dermed tænkte tilbage på livet som studerende.

Banner og opbakning

En anden del af det at være studerende, er den opbakning man giver hinanden. Dette er både gældende, når det kommer til den årlige fodbold turnering, men også når man har afleveret en stor opgave eller været til eksamen. Mange møder derfor op med f.eks. bannere og viser deres opbakning til deres medstuderende. Det kan også være bannere, som man hænger op på skolen for, at gøre opmærksom på den kommende fest.

Skal I have lavet en banner, tryk på trøjer eller andet tekstil så kan I på Tekstil-tryk.dk finde flere forskellige muligheder.